Badrummet är nu nummer ett.


skrivet den 28 maj av Patrik, klockan:14:58

Mitt första inlägg på bloggen kommer lite förvånansvärt handla om badrum. I en undersökning som gjorts bland mäklare visar det sig att ett fräscht och renoverat badrum nu höjer priset för din bostadsrätt eller villa avsevärt. Ett badrum inrett med kvalitativa badrumsskåp, smakfulla speglar och en modern duschkabin alternativt badkar är nummer ett för personer som jagar nytt boende just nu. Detta är en något att ha i baktanke om ni vet att ett skifte av boende är aktuellt inom den närmaste tiden. Tätt efter ett fräscht badrum kommer ett attraktivt kök, som också är oerhört viktigt för de som letar nytt boende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild från Aftonbladet.

Det går enkelt att fräscha upp sitt badrum inför en eventuell flytt. Flera stora möbelkedjor erbjuder bra paketpriser på badrumsinredning, och kakel- och klinkerförsäljare har också billiga lösningar för den som vill skapa en ny look på sitt badrum inför ett boendeskifte för att höja priset på sin bostadsrätt. En annan tanke som kan minska priset vid renoveringen av ditt badrum ä 

ROT-avdraget, som hjälper dig att ta ner konstaden ytterligare genom att använda dig av kvalificerade hantverkare.

För att finna inspiration till ditt badrum, besök gärna hemsidorna till kakel- och klinker försäljare, samt bläddra gärna igenom katalogerna de stora inredningskedjorna erbjuder! Lite hjälp på traven är alltid bra, speciellt när ett snyggt badrum kan höja priset avsevärt på din bostadsrätt. 

Med detta första inlägg tackar jag för mig, och jag hoppas att ni tar nytta av den information jag just gav er.

På återseende!

Patrik

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed